lauantai 8. lokakuuta 2011

Syksyn sävyjä

Kiirettä on pitänyt viime aikoina, enkä ole ehtinyt helmien pariin niin kuin toivoisin. Ehkäpä pienen tauon jälkeen koruilu taas maittaa entistä enemmän. Odotan sitä aikaa elämässä, jolloin ei ole koko ajan kamala kiire, mutta arki ei ole myöskään liian rauhallista. Tällä hetkellä opiskelu aiheuttaa näiden välillä vuorottelua ja kaipaan tasapainoa, sitä välimallia. Luultavasti tällaista aikaa ei kuitenkaan koskaan tule (ainakaan täydellisenä), joten onneksi on harrastus, joka todella nollaa ajatukset tarvittaessa!

Mutta sitten siihen itse koruun, ettei mene vain avautumiseksi. :) Tämä yksilö valmistui jo viikkoja sitten ja on odotellut vuoroaan päästä blogiin. Halusin hyvin maanläheisen korun syksyksi ja nämä kauniit käärmeennahkajaspis-kivihelmet ovat puhutelleet laatikosta minulle jo vuoden päivät. Nyt ne pääsivät esille pienten labradoriittihelmien ja messinki- sekä kupariosien seurassa. Vahanauhat toistavat ruskean sävyjä.

15 kommenttia:

 1. Käärmeennahkat on komioita, kaunis koru, kivan kevyt!

  VastaaPoista
 2. Kevyt, raikas ja ihanan värinen.

  VastaaPoista
 3. Kauniin yksinkertainen, ja tykkään väreistäkin.

  VastaaPoista
 4. Mun värei myöskin ;-D Keveä ja samalla näyttävä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis koru ja minun ajatukseni. Kunpa olisi enemmän aikaa koruille! Samalla haluan tietysti myös opiskella. Dilemma.

  Aiemmista koruista se harmaa ihastutti kovasti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! :) Te saatte aina mielen piristymään, raskaankin päivän jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Mahtavan eleetön, tyylikäs koru. Syksyinen.

  VastaaPoista
 8. Kaunis maanläheinen ja rento koru. Nuo helmien kuviot on mahtavia.

  VastaaPoista