tiistai 27. syyskuuta 2011

Karkkivärejä

Ruskean ja vaaleanpunaisen liitto on hautunut mielessä jo pitkään. Lopputuloksena kevyt vaijerikoru, jossa vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä ja erilaisia ruskeita lasihelmiä. Harmi, että kaikki vaaleanpunaiset helmeni menivät tähän koruun, mieleni tekisi vielä tehdä samoista väreistä jonkinlainen pitkä koru. Helmitilauskielto on tosin vielä voimassa... :)

16 kommenttia:

 1. Mulle tuo mieleen marjat tuosta. Karviaisia ja jotain muita marjoja vaijerissa :). Tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin syksyinen koru vaikka vaaleanpunainen ei nyt välttämättä kovin syksyiseltä tunnu! Tosi kaunis :) onnistuispa itekin olemaan tilaamatta uusia helmiä.

  VastaaPoista
 3. Hieno väriyhdistelmä! Taas iski kokeiluvimma, samoin kuin sen sun lila-oranssi korun kanssa. :)
  Joskus kannattaa pitää taukoa tuhlailusta, vaikka kuinka tekisi mieli hassata kaikki säästöt ihaniin helmiin. Toiset viettää Tipatonta Tammikuuta, itse vietän Helmetöntä Helmikuuta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :) Helmitilauskielto on mulla ollu voimassa jo helmikuusta asti ja nyt alkaa kärsivällisyys loppua kohta... :D Marraskuussa(?) Tampereen isot käsityömessut varmaan katkasee tämänkin kiellon.

  Ja kokeile Gesi ihmeessä näitä värejä, tää on tällainen kiva "hempeilyväriyhdistelmä". :) Vaaleanpunainen ei ole mun lempivärejä, mutta ruskean kanssa se toimii!

  VastaaPoista
 5. Mansikka- ja suklaajäätelökoru!

  Muista laskeutua helmitilauskiellosta pikku hiljaa, ettei tule kulttuurishokkia! Eli tässä kuussa vähäsen tilausmaistiaisia, ensi kuussa isompi annos ja marraskuussa paluu normaaliin arkeen! ;-)

  VastaaPoista
 6. Syysmarjat kauniisti yhdessä ;D Kevyt ja ajaton koru, upeat värit.

  VastaaPoista
 7. Hempeä ja erittäin silmää hivelevä ;-D

  VastaaPoista
 8. Väriyhdistelmä on tosiaan kaunis!

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja ihanat sävyt tässä

  VastaaPoista
 10. Voi, ruskea ja vaaleanpunainen on takuuvarma yhdistelmä! Keveä ja kaunis koru!

  VastaaPoista