maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kiitos ja kumarrus!

Pitkän pohdinnan jälkeen päätin laittaa blogin pitämisen tauolle, ehkä jopa lopettaa kokonaan. On ollut antoisaa kirjoittaa koruilusta, valokuvata luomuksiani ja jakaa kaikki tämä teidän ihanien lukijoiden kanssa. Nyt olen tullut kuitenkin siihen pisteeseen, että koruilu saa jatkua ilman blogia. Huomaan päivitystahtini hidastuneen miltei olemattomaan ja samalla valokuvaamisen (erityisesti talvikuukausina) muuttuvan pakkopullaksi. Toisaalta taas koruiluintoni on jälleen nostanut päätään ja uusia helmiäkin on tullut hankittua! Koruilu pysyy todennäköisesti vielä pitkään rakkaana harrastuksena.

Kiitän kaikkia lukijoitani blogini seuraamisesta ja kaikista kauniista sanoistanne! Te teitte tästä harrastuksesta vielä kymmenen kertaa kivemman! Jään seuraamaan lukijana teidän uusia upeita korutöitänne. Valoisaa kevättä, tack och adjö! :)


9 kommenttia:

 1. Kiitos ja kumarrus itsellesi:) Jään toki kaipaamaan päivityksiäsi mutta ymmärrän hyvin päätöksen. Ihanaa ja koruntäyteistä kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi kauniista koruistasi!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiitän ja toivotan Sinulle mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
 4. Menetys meille, mutta kiva että kävit kertomassa, jatkoja :)

  VastaaPoista
 5. Voi että, harmi. Kaikkea mukavaa sinulle ja treffailan sitten minun blogissa. T:) Koralli

  VastaaPoista
 6. vietä mukava kevät koruilun parissa :) olisi mukavaa jos vielä palaisit vielä rentouttavan tauon jälkeen... ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia itsellesi :) Blogissasi oli aina mukava piipahtaa..

  Mukavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 8. Aikansa kutakin tai jotain, toivottavasti palaat vielä tauon jälkeen ja bloggailu alkaa taas maistumaan. Syntyyhän niitä kauniita koruja myös ilman blogia mutta me ei sitten vaan päästä enää nauttimaan niistä ;)

  VastaaPoista