tiistai 14. helmikuuta 2012

Henkilökohtainen haaste

Blogi on elänyt hiljaiseloa ja se vähän harmittaa. Arki-illat ovat kuluneet niin siivillä, ettei (muka) ole ollut aikaa koruiluun. Nyt viime viikonloppuna päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä helmi-inventaariota. Päätin pistää ei-niin-inspiroivat helmet myyntiin ja tehdä vanhoista helmistä koruja ennen uusien helmien ostamista. Kevätsiivous siis toiselta nimeltään.

Jotta koruilu nyt oikeasti alkaisi taas maistumaan, ajattelin tehdä välillä jotain itselleni harvinaisempaa: nimittäin rannekoruhaasteen! Jo viime vuoden puolella totesin, että aika lailla kaulakorupainotteisesti on tullut koruja tehtyä, joten nyt siihen tulee ainakin hetkellinen muutos. Haasteenani on siis tehdä pelkästään rannekoruja, ainakin 10 kappaletta, ennen kuin teen yhtäkään kaulakorua. Ja yritän myös tehdä niitä useamman kuin yhden kuussa... :) Tästä lähtee ensimmäinen: karneolia fasettihiottuna, hopeoitua kuparilankaa ja hopeoitu lukko.

16 kommenttia:

 1. Kauniit sävyt - näissä sun karneolissa. Mulla on vielä jonkun verran pyöreinä, mutta tyynyinä näyttää näkyvän kauniisti tuo sävyjen kirjo

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Meken blogista tänne löysin..

  VastaaPoista
 3. Herkulliset sävyt, tsemppiä haasteellesi!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Nuo helmet ovat upeita. :)

  Minulla taas käy usein niin, etten tee kaulakoruja vaan keskityn rannekoruihin. Välillä pitää herätellä itseä puuhaamaan jotain muutakin.

  VastaaPoista
 5. Voi että kun upeat helmet! Minullakin on viimeaikoina ollut kaulakoruvaihde päällä, vaikka rannekoruja on kiva tehdä.:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Rannekoruissa ehdoton bonus on kyllä se, että ne valmistuu melko nopsaan verrattuna kaulakoruihin. :) Ja vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 7. herkullisen värinen rannekoru :) mulla taas on itelläni jonkunasteisena pakkomielteenä tehä joka kerta setti - kaulaan, ranteeseen ja korviin ;)

  VastaaPoista
 8. Outiriina, sanoisin että tuo on hieno pakkomielle, oikein kätevä. ;)

  VastaaPoista
 9. Hienosti onnistunut haaste! Upeat, keväiset appelsiinivärit! Nam!

  VastaaPoista
 10. Ihanat karneolit, jotenkin alkaa kaipailemaan lämpimiä sävyjä. Hehkuvat kauniisti. Rannekoruja on ihana tehdä, niitä tekisin mieluiten mutta harmittaa kun niitä menee vähiten. Niissä on kiva leikitellä ja yhdistellä matskuja.

  VastaaPoista
 11. Totta rannekoruja tulee tehtyä yllättävän vähän, hieno idea! Rannekorussa on herkulliset värit!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kiitos kaikki! Suosittelen kyllä lämpimästi näitä haasteita kaikille muillekin, joille välillä korujumi iskee. ;)

  VastaaPoista
 13. Pirtsakka oranssi.

  Minulla on jostain syystä tullut viime aikoina eniten korviksia. vielä 33 paria jäljellä (muistaakseni).

  VastaaPoista
 14. Korvishaaste oli mulle vähän liian laaja... ;) Mutta sitä on ollut tosi kiva seurata teidän osallistujien blogeista! :)

  VastaaPoista
 15. Upeat värit, karneoli on yks mun ikilemppareista.

  VastaaPoista