tiistai 2. elokuuta 2011

Uusia materiaalituttavuuksia


Siitä taitaa olla jo vuosi, kun löysin eräältä kirpputorilta kasan koruja, tarkoituksenani purkaa niiden helmet uusiokäyttöön. Tämän korun puiset isot helmet kiehtoivat ja ne pääsivät nyt hieman kevyemmässä kokonaisuudessa uudelleen käyttöön. Alkuperäisessä korussa oli puuhelmiä välissäkin ja noita isoja helmiä vielä enemmän. Nyt väleissä on siemenhelmiä. Täytyy otsikon mukaisesti mainostaa, että sekä siemen- että puuhelmet ovat itselläni vähemmän käytettyjen materiaalien joukossa, mutta ainakin tämän korun tekemisen jälkeen voisin innostua niistä uudella tavalla. On nimittäin niin kevyt koru että kantajaa ainakin miellyttää!


13 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköinen koru! Nuo puuhelmet on kivoja kun ovat muodoltaan erilaisia :)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen! Todella, siemenhelmille pitäisi antaa kunniaa myös, ehkä se ois hyvä korukopla-haaste!

  VastaaPoista
 3. Klassisen kaunis, ajaton koru. Taidokasta työtä. Mags puhuu asiaa, siemenhelmet kunniaa ;D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana; samanaikaisesti nuorekas ja pirteä - ja tosiaan ajaton! Oikein kiva!

  VastaaPoista
 5. Kivan ja kevyen-näköinen koru. Siemenhelmissä on kyllä aikamoinen pujottelu. Ostin sellaisen helmispinnerin jolla työ etenee aika nopsasti, olikohan se Helmetissä neuvottu miten sellaisen voi itsekkin tehdä.

  VastaaPoista
 6. Paula: osa puuhelmistä on muuten äidin vanhasta korusta, oikein vintagea siis. :)

  Mags: haasteidea aika hauska, siitä voisi syntyä vaikka mitä luomuksia!

  Niina: kiitos, toivottavasti tämä pysyykin ajattomana, vaikka vähän retrohenkeä sisältääkin. ;)

  Maanikko: kiitos, kiva kun tykkäät! :)

  Vikki: Näin muuten sellaisen itsetehdyn kerran jonkun blogissakin (en muista vaan kenen). Tuo on ehkä juuri sellainen määrä siemenhelmiä mitä itse jaksan kerralla pujotella, sitten loppuu kärsivällisyys. :D

  VastaaPoista
 7. Nää kyllä vaan on niiiin sun näköisiä :D että varsinaisesti en kykene ihkuttamaan kun ei maku kohtaa, kuten tiedät ;) kaunis kyllä. Mutta tuli tuosta purkamisesta mieleen että annoinko mä sulle sellaisia epämääräisiä pieniä lasihelmiä pussillisen? valkoisia sydämen muotoisia ja muita ei niin trendikkäitä? ps. ootsie vielä sitä sahaa vailla?

  VastaaPoista
 8. Hieno, graafinen ja voimakas koru! Tosiaan noissa siemenhelmissä on ollut hatunnoston arvoinen pujottelutyö!

  VastaaPoista
 9. Heli: Mä sain sulta noin vuos sitten sellasen pussin, missä oli vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä renkaan mallisia lasihelmiä ja erikoisia korvispohjia. :D Sellasen vaan muistan. Ja saha on edelleen hankintalistalla, en oo saanu aikaseks vielä ostaa. :)

  Akvamarin: Kiitos! Tästä korusta saikin tulla aika "vahvaluonteinen". :) Toisaalta tuo pujottelu on aika terapeuttista! :D

  VastaaPoista
 10. Sinulla on blogissasi todella paljon kauniita koruja. Pidän tyylistäsi!

  VastaaPoista
 11. Yhdellä sanalla sanottuna...UPEA!!

  VastaaPoista