sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Pikapäivitys

Nyt on ollut semmoinen kiirus koulurintamalla, että korujen tekeminen on joutunut jäämään jonoon odottamaan... Mutta kyllä tämä kiire kohta taas helpottaa, ja toisaalta sitten taas ehkä jaksaa näperrelläkin uudella innolla. :) Tässä kuitenkin yksi jo viikkoja sitten valmistunut koru, jota en ole muistanut esitellä aiemmin. Simppelisti vain muutaman näyttävän kiven ja helmen yhdistelmä, ei mielestäni tarvinnut muuta: mustat lasirondellit ja akaattimöllykät tässä pääosassa.

19 kommenttia:

 1. Akaatit oltava Helmiliinalta, koska juuri itsekin NIITÄ KOVIN HALUSIN, mutten ostanut ja se päätös kaduttaa! Kaunis!! IHANA!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan hurmaava, ihanat vastakohdat.

  VastaaPoista
 3. Upeat on akaatit, minullakin jäivät ostamatta, vaikka kovasti halutti ;-)

  VastaaPoista
 4. Hienosti bongasitte Ninni ja Mags, Helmiliinaltahan ne. ;) Kiitos kiitos!

  VastaaPoista
 5. Ihana, näyttävä koru! Mulla on samoja möllyköitä, en vaan ole niitä mihinkään vielä osannut laittaa. Onko tuo ihan koruvaijeria?

  VastaaPoista
 6. Kati: kiitos!
  Maati: kiitos sinullekin! Ja on ihan vain peruskoruvaijeria. :) Nuo isot kivet ovat hurmaavia, mutta tosiaan joskus teettää ongelmia se niiden koruihin sijoittaminen, kun ovat niin painavia yms...

  VastaaPoista
 7. Yhtäaikaa henkäyksen kevyt ja hyvin laskeutuva koru! Hieno!

  VastaaPoista
 8. Tutun näköisiä möllyköitä. Myös minun kätköistäni löytyy noita Helmiliinan mahtimöllyköitä. En ole vielä käyttänyt niitä mutta sinä onnistuit hyvin kauniisti yhdistämään isot kauniit kivet ja vaijerin keveyden!

  VastaaPoista
 9. Hii, kiitos vain teille molemmille! Totta tosiaan, keveyttä kaipasinkin noiden möllyköiden rinnalle. Ja tervetuloa Virve lukijaksi! <3

  VastaaPoista
 10. Ai noinko noita mällyköitä voi käyttää? Hieno! Mullakin oli, mutta kun eivät edenneet minnekään suuntaan, laitoin kiertoon. Ei parane ajatelle, ettei ala harmittamaan...

  VastaaPoista
 11. Katri, mullakin kesti kauan ennen kuin keksin näille valtaville möllyköille käyttötarkoituksen. :) Haastavia tosiaan.

  VastaaPoista
 12. Minäkin meinasin ostaa nuo samaiset akaatit Helmiliinalta, mutta ajattelin, että olisivat epäkäytännölliset kaulassa. Erittäin kauniin korun niistä joka tapauksessa saa!

  VastaaPoista
 13. Ei ainakaan sovi juosta nämä kaulassa, painavat nimittäin sen verran paljon! :D

  VastaaPoista
 14. Näyttääpä hyvältä nuo möllykät vaijerissa. Ihana idea.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Amalia! :) Vielä olisi jäljellä näitä muutama, niiden käyttötarkoitus on vielä mietintämyssyn alla...

  VastaaPoista
 16. Oi tämä on ihana! Just mun tyylinen olis, määkin haluan tollasia möllyköitä =D

  VastaaPoista