lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pink

Ihanaa, miten tuo kevätaurinko lämmitääkin mieltä! :) Sen kunniaksi...pinkkiä! Välillä pitää päästä oikein kunnolla leikkimään näiden väriläiskien kanssa. Viime helmitilauksessa oli niin paljon ihania karkkivärejä, että pitää varmaan kohta alkaa tekemään niistä ensi kesän koruja. Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!

Korussa pinkkiä akaattia, hopeoituja lenkkejä sekä sekä hopeoitua ketjua. Livenä akaatit ovat tosiasiassa vielä pinkimmät kuin kuvassa.

10 kommenttia:

 1. Tosi ihastuttava virkistävä koru!

  VastaaPoista
 2. Kaunis raikas koru, piristävä ja näyttävä :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä onkin raikas ja ihanan värisiä, osaisinpa vaan itsekin pitää värejä, nyyh!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille tasapuolisesti! :)

  VastaaPoista
 5. Voi, nyt kyllä harmittaa. Samanlaisia pinkkejä ihanuuksia hipelöin Wanhan sataman messuilla mutten loppujen lopuksi raaskinut ostaa.Näyttää upealta. Tätä katsellessa alkoi mielessä vilkkua kaikki ihanat kesämekot!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sinikarhu! Itsellänikin jo mieli meinaa aina kesäpäiviin ajautua, mutta tuleehan se pian! :) Pari hassua kuukautta enää ja se on kesä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivoista kommenteista! :)
  Määki kävin ihailemas sun koruja ja tykkään kovasti! Osaat tehdä tosi näyttäviä koruja isoista kivistä, ite en sitä vielä oikeen hallitse :) Mä tykkään käyttää ennemmin noita isoja riipuksia joihin oon tykästyny kovasti!

  VastaaPoista
 8. Oih, tämä ja aiemman postauksen koru ovat varsin mieleeni, mä rrrrrrakastan pinkkiä ja minkä tahansa väristä akaattia! :)

  VastaaPoista
 9. Catmint, tässä ollaan sitten niin samoilla linjoilla: akaatti on yksi munkin ehdottomista lempparikivistä! :)

  VastaaPoista