perjantai 4. toukokuuta 2012

Kevyempää settiä

Kuinkakohan moni muu on purkanut lukuisia tekemiään koruja, kun joku niissä vain mättää? Koruiluni alkupuolella tein usein liian painavia koruja, tai ainakaan oma niskani ei kestä isoja kiviä kuin muutaman. Sitten vaan purkamaan, muuten jää koru pölyttymään. Hävettää myöntää, mutta nykyään kun suunnittelen koruja, punnitsen helmet ym. materiaalit ennakkoon ja vasta sitten yhdistelen ne koruksi. Mulla on kaulakoruille oma tietty painoraja, jota ei saa ylittää. ;)

Noniin, sitten itse asiaan. Tämän korun helmet ovat osittain toisesta korusta, jota ei siis painonsa puolesta tullut käytettyä. Myös riipus on "kierrätetty". Tällä kertaa osasin varautua mm. silkkinauhalla ketjun sijaan, joka muuten keventää korua huimasti. Ja silkkinauhat ovat muutenkin niin kauniita, että niistä aion kyllä tehdä piakkoin tilauksen. Turkoosit helmet ovat howliittia, mukana myös akaatteja ja lasia. Pieni ruusu pääsi koristamaan riipusta. Hyvää viikonloppua kaikille!




tiistai 1. toukokuuta 2012

Haastekorut 9 & 10

Noniin, tässä olisi viimeiset rannekorut vähään aikaan! Oli kyllä ihan virkistävää "pakottaa" itsensä pois totutusta muotista ja tehdä jotain itselle epätyypillisempää. Rannekoruja on nyt kyllä tullut käytettyäkin enemmän, kun varastoni mukavasti kasvoi tämän haasteen myötä. :)

Impression jaspista ja hopeoidut materiaalit



Malakiittia kolmessa rivissä