maanantai 27. kesäkuuta 2011

Lariat

Otsikkoa myötäillen, nyt pääsee esittelyyn lukoton koru, toiselta nimeltään lariat. Tämä siis vain solmitaan kiinni heittämällä toinen ketjupuoli toisen yli. Käytännössä kokeiltuna tämä lukottomuus toimi itse asiassa luultua paremmin: vaikka solmukohta vähän liikkuukin käytössä, koru pysyy hyvin "kiinni". Tämäntyyppisiä koruja on näkynyt paljon kaupoissa ja halusin tehdä samantapaisen omista materiaaleista. Pitkässä kaulakorussa päissä helmihatut, joista laskeutuu ketjutupsut.

Korumetalliset osat

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Punainen rusetti

Nyt täytyy kyllä sanoa, että tämä koru on aika rohkea jopa omaan värikylläiseen makuuni! Joskus täytyy silti kömpiä ulos hillityltä mukavuusalueelta ja tehdä jotain erilaista. Ja mikä olisikaan parempi vuodenaika väriläiskille kuin kesä! Tämä koru on tehty kaveriksi mustavalkoisille kesävaatteilleni, tuomaan vähän iloa.

Satiinirusetti, pienet onyx-helmet, hopeoitu kuparilanka

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Keskellä kesää syksyn värein

Huh hellettä! Kun kämpän lämpötila nousee lähelle trooppista ilmastoa, on tosi vaikeaa saada mitään aikaiseksi! Mutta sainpahan nyt kuitenkin kuvattua tämän ihania herkkuhelmiä sisältävän, jopa syksyisen sävyisen korun. Löysin sattumalta laatikon pohjalta tuota beigen väristä vahanauhaa ja se olikin yllättävän kiva työskentelymateriaali. Mukavaa saada välillä vaihtelua siihen totuttuun vaijeriin ja kuparilankaan! Tätä tulen varmasti käyttämään jatkossakin.

Itse korussa on kaikkea iloisesti sekaisin - kivihelmiä, lasihelmiä, puuhelmiä ja messinkiä.


sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäkorvikset

Valkoinen on mielestäni ehdoton kesäväri kaikkien iloisten värien rinnalla. Kaipasin korviksia valkoisten kesävaatteiden seuraksi ja ne saivat olla hieman pidemmät kuin mitä normaalisti käytän. Tällaiset näyttävät ja pitkät korvikset ovat siitä käteviä, että ne riittävät ihan yksinäänkin "koruttamaan" asut. :)

Valkosia makeanvedenhelmiä, hopeoidut materiaalit