torstai 24. maaliskuuta 2011

Tilaussetti

Tässä rannekoru ja korvikset pyynnöstä ystävälleni, joka halusi liilaa ja tykkäsi näistä lasisista fasettihiotuista rondellihelmistä. Muut materiaalit hopeoituja. Ja kiitos paljon Amalia näistä hyödyllisistä ja tarkoista ohjeista Love Knots -helmien tekoon! :)



perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ruusunpunainen

Tämän korun idea lähti puhtaasti tuosta ihanasta ruususta, joka tuli tilauksen kylkiäislahjana muiden pikku yllätysten kera (kiitos kiitos kiitos Helmiliina!). Tämä ruusu kyllä valloitti sydämeni heti, ja siitä pitikin sitten saada koru melko pian. Ympärille tuli muutama harmaa fasettihiottu kuukivi (joiden kimallus näkyy, kun oikein läheltä katsoo) ja punaisia korallihelmiä. Halusin vielä tehdä samaan syssyyn rannekorun, samalla idealla sekin: korallia ja yksi kuukivi koristamassa. Kaikki muut osat hopeoituja materiaaleja.


P.S Tervetuloa uudet lukijani! :)

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Saisiko olla hieman karkkia?

Tällainen karkkikoru oli heti mielessä kun näin ihanat jadehelmet Helmiliinalla... Näistä tulee niin kesäinen olo! Piti pujotella vaijeriin ja päätin tehdä sen näin kiemurrellen. Väleihin laitoin pienet kirkkaat lasihelmet, että pysyy karkit paikoillaan. Onneksi nämä herkut säilyvät kauan... :)



lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pink

Ihanaa, miten tuo kevätaurinko lämmitääkin mieltä! :) Sen kunniaksi...pinkkiä! Välillä pitää päästä oikein kunnolla leikkimään näiden väriläiskien kanssa. Viime helmitilauksessa oli niin paljon ihania karkkivärejä, että pitää varmaan kohta alkaa tekemään niistä ensi kesän koruja. Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!

Korussa pinkkiä akaattia, hopeoituja lenkkejä sekä sekä hopeoitua ketjua. Livenä akaatit ovat tosiasiassa vielä pinkimmät kuin kuvassa.